OVER GLADWELL ACADEMY

Gladwell Academy is een wereldwijde opleider van trainingen in Agile transformaties.

Tijdens de Advanced Product Owner training krijgt u training van ervaren trainers. De trainers van Gladwell Academy zijn expert binnen hun vakgebied. Zij zijn dagelijks actief binnen de thema's van Gladwell Academy, daardoor weten de theorie op de praktijk aan te laten sluiten. Bovendien beschikken zij over sterke didactische vaardigheden, waardoor zij in staat zijn hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers.


Gladwell Academy is een van de eerste Scaled Agile Gold SPCT partners in Nederland. De trainers zijn Gecertificeerd SAFe Program Consultants (SPC) en SAFe Program Consultant Trainers (SPCT). Het SPCT certificaat is het hoogste certficaat dat wordt uitgeveven door Scaled Agile.

In het Scaled Agile framework (SAFe), hebben de SAFe Program Consultant Trainers de hoogste rang. Zij zijn als enige bevoegd tot het geven van de SAFe Program Consultant (SPC) en Release Train Engineer (RTE) trainingen te geven. De wereld kent op dit moment maar 50 van deze SPCT-gecertificeerde SAFe Trainers.


Gladwell Academy geeft training aan klanten over de hele wereld. We work with clients from all over the world and we help them to increase speed, improve quality, reduce costs, decrease risk and add value for their customers.


Een aantal van onze klanten zijn:

  • Societe Generale (India)
  • Philips (Nederland, USA, Australia, China, India)
  • General Electric (Z.witzerland, Slowakijke, USA)
  • AirFrance KLM (Frankrijk, Nederland), ING bank (Nederland)
  • Aveva (UK)
  • Bosch (Duitsland)
  • Amadeus (Spanje)

Online omgeving

Gladwell Academy maakt gebruik van een online leeromgeving. Het online leermanagementsysteem (LMS) verbindt alle mensen, inhoud en systemen achter educatie. Onze deelnemers en trainers gebruiken deze gebruiksvriendelijke omgeving overal voor. Van het uploaden van opdrachten tot het beheren van toetsen of het direct met elkaar communiceren. Digitalisering door middel van een uitgebreid LMS heeft de leermethode onherroepelijk veranderd. deelnemers kunnen gepersonaliseerdse en een-op-een terugkoppelingen ontvangen en regelmatig met elkaar communiceren.

Onze visie op Agile

Locatie

De Advanced Product Owner training vindt plaats op een hoogwaardige locatie in Amsterdam. Tijdens de training gebruiken wij moderne technologie├źn, zodat u de ultieme leerervaring krijgt. Tijdens de trainingen zijn gezonde lunches en snacks inbegrepen.