AGILE COACH

PROGRAMMA

Onze trainers delen zowel hun theoretische kennis als hun rijke praktische ervaring met u. Dankzij hun werk als consultant-expert zijn ze dagelijks betrokken bij uiteenlopende Agile transformaties. Hierdoor hebben zij een goed beeld van de uitdagingen die u als Coach kunt tegenkomen. Door verschillende oefeningen en best practices uit de markt krijgt u handvatten die u direct kunt toepassen in uw werk.

MODULE 1

FOUNDATION

Agile professionals en teams coachen


Dit is de start van uw toegesneden coachingsprogramma. U proeft en voelt aan verschillende coachingsstijlen en ontdekt zo welke coachingsstijl het beste bij u past.


Tevens helpt de Foundation bij het afstemmen op de coachingsvraag in de specifieke context. Samen stippelen wij een pad uit om u op te leiden tot Agile Coach.
MODULE 2

PRACTITIONER

Agile teams en organisaties coachen


De tweede module gaat verder dan het coachen van individuele teamleden en subteams. We verkennen de Agile organisatie aan de hand van best practices uit de praktijk. Verschillende tools en interventies komen ter sprake.


Om verandering te genereren kijken we naar uw eigen talenten en naar hoe u anderen in beweging brengt. U krijgt inzicht in de rol van een Agile Coach in de context van teams en organisaties.MODULE 3

ADVANCED

Coaching in Agile transformaties


De integratie vindt plaats in module drie. Nu definiƫren we uw volledige potentieel als Agile Coach. Gericht op de meer ervaren coach, verdiepen we ons deze module in passende leiderschapsstijlen, Scaling Agile practices en de verschillende soorten dynamiek in een Agile transformatie.


In deze laatste fase van leren verbinden we kennis, tools en talenten; een gesimuleerde integratie sluit de module spectaculair af.