AGILE COACH

PROGRAMMA

Onze trainers delen zowel hun theoretische kennis als hun rijke praktische ervaring met jou. Dankzij hun werk als consultant-expert zijn ze dagelijks betrokken bij uiteenlopende Agile transformaties. Hierdoor hebben zij een goed beeld van de uitdagingen die jij als Coach kunt tegen komen. Door verschillende oefeningen en best practices uit de markt krijg je handvatten die je direct kunt toepassen in jouw werk.

MODULE 1

INDIVIDU & TEAM

Coach, Coachee & Teamdynamica


Dit is de start van jouw toegesneden coachingsprogramma. Je proeft en voelt aan verschillende coachingsstijlen en ontdekt zo welke coachingsstijl het beste bij jou past.


Tevens helpt de Foundation module bij het afstemmen op de coachingsvraag in de specifieke context. Samen stippelen wij een pad uit om jou op te leiden tot Agile Coach.
MODULE 2

TEAM & ORGANISATIE

Observatie, interventie & faciliteren


De tweede module gaat verder dan het coachen van individuele teamleden en subteams. We verkennen de Agile organisatie aan de hand van best practices uit de praktijk. Verschillende tools en interventies komen ter sprake.


Om verandering te genereren kijken we naar jouw eigen talenten en naar hoe je anderen in beweging brengt. Je krijgt inzicht in de rol van een Agile Coach in de context van teams en organisaties.MODULE 3

ORGANISATIE

Leiderschap & Transformaties


De integratie vindt plaats in module drie. Nu definiƫren we jouw volledige potentieel als Agile Coach. Gericht op de meer ervaren coach, verdiepen we ons deze module in passende leiderschapsstijlen, Scaling Agile practices en de verschillende soorten dynamiek in een Agile transformatie.


In deze laatste fase van leren, verbinden we kennis, tools en talenten; een gesimuleerde integratie sluit de module spectaculair af.