Waarom Gladwell Academy?

Gladwell Academy is een wereldwijde opleider op het snijvlak van management, IT en innovatie.

Tijdens de Agile Coach opleiding krijgt u training van ervaren trainers. Zij zijn expert in hun vakgebied en zijn stuk voor stuk dagelijks actief binnen de thema's van Gladwell Academy.


Bovendien beschikken zij over sterke didactische vaardigheden, waardoor zij in staat zijn hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers.

Gladwell Academy is onderdeel van BlinkLane Group

Wij zijn uitgegroeid tot een van de wereldwijd meest toonaangevende consultancybureaus en internationaal opererende trainingbureaus in grootschalige Agile-transformaties. Wij begeleiden de transformaties van hoog aangeschreven cliënten binnen alle sectoren, waaronder de luchtvaart, financiële dienstverlening en technologie.

De BlinkLane Group beschikt over top-of-market expertise in het leiden van veranderingen binnen organisaties. Toen BlinkLane Consulting en Gladwell Academy de handen ineen sloegen, hebben we - samen met onze cliënten - een Agile-organisatiestructuur ontwikkeld om de verandering te implementeren en met kennis, ervaring en onderwijs een zelfvoorzienende Agile-organisatie te creëren.

Transformatie door Educatie


“Wij geloven in ‘agility op schaal’ om organisaties succesvol te transformeren.”

Online omgeving

Gladwell Academy maakt gebruik van een online leeromgeving. Het online leermanagementsysteem (LMS) verbindt alle mensen, inhoud en systemen achter educatie. Onze deelnemers en trainers gebruiken deze gebruiksvriendelijke omgeving overal voor. Van het uploaden van opdrachten tot het beheren van toetsen of het direct met elkaar communiceren. Digitalisering door middel van een uitgebreid LMS heeft de leermethode onherroepelijk veranderd. Deelnemers kunnen gepersonaliseerdse en een-op-een terugkoppelingen ontvangen en regelmatig met elkaar communiceren.

Locatie

De Agile Coach opleiding vindt plaats op een hoogwaardige locatie in Amsterdam. Tijdens de opleiding gebruiken wij moderne technologieën, zodat je de ultieme leerervaring krijgt. Tijdens de opleidingsdagen is een gezonde lunch inbegrepen.