OVER GLADWELL ACADEMY

Tijdens de Agile Desgin Thinking & Customer Journey mapping training krijg je training van ervaren trainers en consultants.

De trainers van Gladwell Academy hebben de handen ineengeslagen om voor jou een sterk programma te ontwikkelen met experts gekoppeld aan diverse modules.

Onze trainers zijn dagelijks actief binnen hun vakgebied, daardoor weten zij de brug te slaan tussen theorie en de praktijk. Bovendien beschikken zij over sterke didactische vaardigheden, waardoor zij in staat zijn hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers.

Onze klanten zijn o.a: Essent, Achmea, Gemeente Nijmegen, Gemeente Utrecht en Nationale Nederlanden.

Online leeromgeving

Gladwell Academy maakt gebruik van uitgebreid assortiment online gereedschap om onze trainingen volledig remote kunnen aanbieden! De online samenwerking verbindt deelnemers op een interactieve en inspirerende manier. Door middel van spelsituaties, rollenspelen, visuele online samenwerkingsopdrachten en een trainer die weet hoe hij mensen in de active modus krijgt, krijgen we enkel positieve feedback op deze trainingsvorm. "De uren vlogen voorbij." Ook deze training kunnen wij desgewenst volledig op afstand geven.

Locatie

De Agile Design Thinking & Customer Journey Mapping training vindt plaats op een hoogwaardige locatie in Amsterdam of Incompany. Tijdens de opleiding gebruiken wij moderne technologie├źn, zodat jij de ultieme leerervaring krijgt. Tijdens de opleidingsdagen zijn gezonde lunches en snacks inbegrepen.