OVER DE TRAINING

Leer hoe je de kracht van de Agile/Lean methoden kunt inzetten voor het ontwikkelen van producten die zowel software als hardware omvatten. Deze training combineert theorie met cases uit de praktijk zodat je de tools in handen krijgt om direct de Agile/Lean methode toe te passen binnen jouw organisatie.


DOEL VAN DE TRAINING

Tijdens deze training leer je om de Agile/Lean methode te gebruiken en zo een snellere time to market te realiseren, flexibiliteit binnen de organisatie te creëren en moeiteloos in te spelen op veranderingen binnen de markt. Met als resultaat dat je in staat bent de kwaliteit van jouw producten te verbeteren en te innoveren. Daarnaast kun je jouw werkzaamheden effectiever uitvoeren en projecten beter beheersbaar houden.

DOELGROEP

Professionals die betrokken zijn bij de ontwikkeling van producten waarin hardware- en softwaredesign worden gecombineerd.

Deze training is geschikt voor hardwareprofessionals uit verschillende bedrijfstakken.Ontwikkel uw vaardigheden samen met andere hardwareprofessionals

Met jouw deelname aan de training vergroot je niet alleen jouw kennis, maar ook jouw netwerk. Agile is een relatief nieuw begrip in de hardwaresector en wij zijn de beste partij om je hierin te onderwijzen.Verschillende praktijkcases uit de productie industrie

Van kleine koffieautomaten tot de grootste machines ter wereld – wij laten jou de beste werkwijze zien, dankzij ervaringen die wij hebben opgedaan bij onze klanten.

Tot onze klantcasussen behoort een van de bekendste hardwarebedrijven ter wereld, je hebt tijdens de training de kans om hiervan te leren.

U bent degene die de Agile verandering initieert binnen uw organisatie

Deze training is de start van jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat jij en de organisatie waarvoor je werkt voorop lopen met de laatste ontwikkelingen. Wij hebben de hulpmiddelen en de juiste trainers om jou vooruit te helpen.

98%

van de respondenten gaf aan succes te hebben met Agile werken binnen hun organisatie.


74% van de respondenten heeft succesvol met behulp van Agile aan projecten gewerkt.


Waardecreatie, effectiviteit en beheersing van projecten en tevredenheid van klanten/gebruikers zijn de drie belangrijkste graadmeters voor het succes van een Agile initiatief.*


*(Versie 1

State Of Agile Report,2018)

De trainers

“Ik ben ervan overtuigd dat de Agile manier van werken de kracht heeft om de nieuwsgierigheid en creativiteit in ieder mens aan te wakkeren. Deze twee eigenschappen zijn essentieel binnen ontwikkeling. Tijdens deze tweedaagse training maken we u wegwijs in de hulpmiddelen en werkwijzen om dit te bereiken.” - Ali Hajou

Ali Hajou
Ali heeft ervaring in het werken binnen de farmaceutische industrie, financiële sector, en de publieke sector. Tijdens projecten binnen deze sectoren heeft Ali het voorrecht gehad om verschillende ontwikkel- en managementteams te trainen, begeleiden en adviseren over het inrichten van hun eigen agile werkwijze.


Zijn interesse ligt vooral in het aan- en toepassen van Agile methoden binnen streng georganiseerde en complexe organisaties. Hierin is hij bereid iedereen te ondersteunen die interesse heeft in doelgericht, waardegedreven, en iteratief matig te werken. Deze interesse en bereidheid heeft hem regelmatig academische artikelen doen publiceren, en wordt hij gevraagd om te spreken bij conferenties over het gebruik van agile in omgevingen met strikte governance.Davar is een multidisciplinaire professional met meer dan 16 jaar ervaring in diverse functies in de IT en het bedrijfsleven. Hij heeft veel verstand van zaken als strategisch management, IT-management, verandermanagement, softwareontwikkeling, lean en agile methoden en data-analyse.


Davars uitgebreide ervaring maakt hem samen met zijn uitzonderlijke opleidingsachtergrond (2 PhD's) tot een ideale partner voor bedrijven die willen transformeren, aanpassen, groeien en innoveren in het de snel veranderende digitale wereld


Davar Azarmi

Ralph Hofman
Ralph heeft meer dan 20 jaar ervaring als adviseur voor grote organisaties op het gebied van outsourcing, software ontwikkeling, IT governance en IT value management. De afgelopen zes jaar richt hij zich vooral op het implementeren van Agile principes en werkmethoden voor (IT) productontwikkeling bij grote organisaties.


Ralph is een creatieve denker. Hij combineert een onderzoekende en analytische geest met de vaardigheid om problemen op te lossen die niet voor de hand liggende oplossingen vergen. Ralph is een sterke communicator, zowel mondeling als in geschrift. Hij houdt ervan te werken in een strategische context, om mensen te inspireren en om het verschil te maken.