OVER GLADWELL ACADEMY

Gladwell Academy is een wereldwijde opleider van trainingen in Agile transformaties.

Tijdens de Agile voor Hardware training krijgt u training van twee ervaren trainers. Al onze trainers houden zich dagelijks bezig met wereldwijde Agile transformaties bij verschillende grote klanten. Hierdoor zijn zij in staat hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers.


Tijdens de training maakt u kennis met diverse praktijkvoorbeelden van onze klanten, waar productontwikkeling en -ontwerp zijn toegepast op basis van de Agile principes.

Gladwell Academy geeft training aan klanten over de hele wereld. We work with clients from all over the world and we help them to increase speed, improve quality, reduce costs, decrease risk and add value for their customers.


Een aantal van onze klanten zijn:

  • Societe Generale (India)
  • Philips (Nederland, USA, Australia, China, India)
  • General Electric (Zwitzerland, Slowakije, USA)
  • AirFrance KLM (Frankrijk, Nederland), ING bank (Nederland)
  • Aveva (UK)
  • Bosch (Duitsland)
  • Amadeus (Spanje)
  • ASML (Nederland)

Online omgeving

Gladwell Academy maakt gebruik van een online leeromgeving. Het online leermanagementsysteem (LMS) verbindt alle mensen, inhoud en systemen achter educatie. Onze deelnemers en trainers gebruiken deze gebruiksvriendelijke omgeving overal voor. Van het uploaden van opdrachten tot het beheren van toetsen of het direct met elkaar communiceren. Digitalisering door middel van een uitgebreid LMS heeft de leermethode onherroepelijk veranderd. Deelnemers kunnen gepersonaliseerdse en een-op-een terugkoppelingen ontvangen en regelmatig met elkaar communiceren.

Uw partner bij Agile transformaties

Locatie

De Agile voor Hardware training vindt plaats op een hoogwaardige locatie in Amsterdam. Tijdens de opleiding gebruiken wij moderne technologie├źn, zodat u de ultieme leerervaring krijgt. Tijdens de opleidingsdagen is een gezonde lunch inbegrepen.