OVER DE TRAINING

Creativiteit, innovatie, experiment: het kan lastig zijn dit soort dingen in gang te zetten en te houden, ook in een Lean/Agile organisatie. De drie-daagse training Agile Product Management (met SAFe APM-certificering) brengt je de mindset, vaardigheden, en de methoden om met succes nieuwe producten and oplossingen te ontwerpen volgens de Lean/Agile principes.


Gebruik Design Thinking om succesvolle ideeën te ontwikkelen:

  • Gewild—wat klanten willen
  • Rendabel—winstgevend in creatie en verkoop
  • Realistisch—geloofwaardig op te leveren
  • Duurzaam—proactief te beheren voor blijvende ROI


Ontdek hoe Continuous Exploration innovatie mogelijk maakt en leidt tot concrete visie, strategie, en het stappenplan om nieuwe markten te ontsluiten. Zie hoe je de ontwikkelcyclus kunt versnellen door directe feedback in te winnen, om zo op korte termijn uitzonderlijke producten en oplossingen te bouwen die klanten verbazen — terwijl je de strategie, het portfolio, de architectuur, en solution intent van je organisatie op één lijn houdt.

Professional Ontwikkelingseenheden (PDU’s) en Scrum-opleidingsonderdelen (SEU’s)

Wanneer je aan deze training hebt deelgenomen, kun je in aanmerking komen voor de aanvraag van 15 PDU’s voor het voortgezet onderwijs bij het Project Management Institute (PMI) voor PMP- en PMI-ACP-certificaten.

Je kunt mogelijk ook in aanmerking komen voor de aanvraag van SEU’s onder de categorie C om je CSP te verdienen of te verlengen via Scrum Alliance.


Doelgroep

De Agile Product Management training is bedoeld voor mensen in de volgende rollen of posities:

  • Product managers
  • Product marketing managers, project managers, Product Owners
  • VP of Product Management, Business Owners, Business Analisten

De training zal gegeven worden door een ervaren SAFe Program Consultant (SPC)