OVER DE TRAINING

Kanban System Design is een zeer interactieve tweedaagse training die is geaccrediteerd door de Lean-Kanban University (LKU) om te beginnen met de implementatie van Kanban op project- of programmaniveau. Deelnemers doen voldoende kennis op over Kanban implementatie in hun project- of programma-omgeving, methodes en verwante onderwerpen om van start te gaan met het introduceren van Kanban in het bestaande proces, en het nemen van die eerste stap om het succesvol te maken.

Vandaag de dag is de IT-sector op zoek naar Agile Project Management Professionals die Agile Projects kunnen ontwerpen. Het is een professionele discipline met een specifieke combinatie van vaardigheden en competenties. Leidende organisaties en overheden over de hele wereld investeren in bevoegdheden krijgen in project-, programma- en portfoliomanagement. Voor individuen is de certificering een belangrijke stap in de ontwikkeling van je carrière en is een erkenning van gekwalificeerde en bekwame individuen.

Doelgroep

Deze training is nuttig voor iedereen die succesvol wil zijn in het gebruik van Kanban binnen zijn organisatie, of eenieder die met teams werkt die Kanban gebruiken. Als zodanig zal iedereen die betrokken is bij Kanban of overweegt Kanban te gebruiken er zijn voordeel mee kunnen doen. Het zal handig zijn voor mensen voor wie Kanban helemaal nieuw is en voor mensen die Kanban al hebben verkend, maar nu hun kennis willen versterken in een praktische omgeving.

Als het gaat om rollen, dan is de training geschikt voor Product-, Project- en Programmamanagers, leden van het Development Team (met inbegrip van, maar niet beperkt tot Architecten, Ontwerpers, Ontwikkelaars, Testers), business analisten en Scrum Product Owners en Scrum Masters die hun Lean/Agile vaardigheden willen aanscherpen.

Deelnemen aan de training als volledig team biedt het gehele team een echte kans om Kanban te ervaren en te leren, en legt een uitstekende basis voor hen om verder te gaan.