OVER DE TRAINING

Deze tweedaagse Professional Scrum Product Owner – Advanced (PSPO-A) training is erop gericht ervaren beoefenaars te helpen bij het vergroten van hun vaardigheid om een solide visie neer te zetten, hun hypotheses waar te maken en uiteindelijk meer waarde op te leveren aan hun stakeholders. De PSPO-A training is bedoeld voor Product Owners die willen groeien in hun kennis en vaardigheden.

De training gaat verder dan de onderwerpen die aan bod komen in de Professional Scrum Product Owner (PSPO) lessen door het begrip van de rol van de deelnemer te verdiepen door de vele standpunten van een professionele Product Owner te onderzoeken. Deze training is een interactieve, ervaringsgerichte workshop waarbij deelnemers onderwerpen onderzoeken door middel van een serie oefeningen en discussies. Studenten worden geacht ten minste een jaar Product Owner ervaring te hebben en praktische kennis van Scrum om mee te kunnen doen met de oefeningen en er hun voordeel mee te kunnen doen. Deelgenomen hebben aan de PSPO training wordt aangeraden, maar is niet verplicht.

De training is inclusief een gratis poging tot het behalen van het wereldwijd erkende Professional Scrum Product Owner II certificeringsexamen (PSPO II).

Doelgroep

De Professional Scrum Product Owner – Advanced training is een training voor gevorderden die specifiek ontworpen is voor Product Owners en productmanagers die praktische ervaring hebben met het managen van of eigenaar zijn van een product.

Het is ook nuttig voor Scrum Masters en stakeholders die met Product Owners samenwerken. Zeker voor diegenen met ten minste een jaar ervaring in het bouwen van producten met een Scrum Team.

Het wordt ten zeerste aangeraden om eerst deel te nemen aan een Professional Scrum Product Owner (PSPO) training voordat je overweegt je aan te melden voor deze Professional Scrum Product Owner – Advanced training.