OVER DE TRAINING

Tijdens deze tweedaagse Professional Scrum with User Experience training krijg je de kennis die nodig is om moderne UX-werkwijzen binnen jouw Scrum-werkwijze te integreren en zo effectief mogelijk te opereren. Soms lijkt het alsof het ontwerpen van software een uiterst traag proces is, en niet echt geschikt is voor de snelle Agile cadans en Scrum events, de waarheid is echter anders.


Tijdens de training:

Gedurende twee dagen leer je meer over UX-technieken die met name effectief werken in Scrum Teams. Bovendien leer je over praktische tools en best practices voor het werken met klanten en hun feedback. Op die manier kun je met jouw Scrum Team meer waarde leveren voor de klant zonder dat de essentie van Scrum verloren gaat

Examen

Na afloop van de training heb je de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Scrum with User Experience examen af te leggen.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor Scrum Masters, Product Owners en alle anderen die betrokken zijn bij het afleveren van producten (ontwerpers, productmanagers). Mensen die bekend zijn met UX leren hoe ze effectiever kunnen werken binnen het kader van Scrum, hoe ze werk kunnen onderverdelen in sprints en hoe ze hun werk in de Product Backlog kunnen visualiseren.