OVER GLADWELL ACADEMY

Tijdens de Tactisch Functioneel Beheer opleiding krijg je training van ervaren trainers en consultants.


De trainers van Gladwell Academy en consultants van IV-experts.com hebben de handen ineengeslagen om voor jou een sterk programma te ontwikkelen met experts gekoppeld aan diverse modules.


Onze trainers zijn dagelijks actief binnen hun vakgebied, daardoor weten zij de brug te slaan tussen theorie en de praktijk. Bovendien beschikken zij over sterke didactische vaardigheden, waardoor zij in staat zijn hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers.


Onze klanten zijn o.a: Essent, Achmea, Gemeente Nijmegen, Gemeente Utrecht en Nationale Nederlanden.

Online omgeving

Gladwell Academy maakt gebruik van een online leeromgeving. Het online leermanagementsysteem (LMS) verbindt alle mensen, inhoud en systemen achter educatie. Onze deelnemers en trainers gebruiken deze gebruiksvriendelijke omgeving overal voor. Van het uploaden van opdrachten tot het beheren van toetsen of het direct met elkaar communiceren. Digitalisering door middel van een uitgebreid LMS heeft de leermethode onherroepelijk veranderd. Deelnemers kunnen gepersonaliseerdse en een-op-een terugkoppelingen ontvangen en regelmatig met elkaar communiceren.

Locatie

De Tactisch Functioneel Beheer opleiding vindt plaats op een hoogwaardige locatie in Amsterdam. Tijdens de opleiding gebruiken wij moderne technologie├źn, zodat jij de ultieme leerervaring krijgt. Tijdens de opleidingsdagen zijn gezonde lunches en snacks inbegrepen.