Onze trainers

Alle Gladwell trainers werken als coaches met onze klanten over de hele wereld, zodat er een balans is aan ervaring tussen training en coaching

Renate Cremer

Haar interesse in menselijk gedrag, ontwikkeling en groei vindt zijn oorsprong in een achtergrond als arbeid en organisatie psycholoog en specialisatie in Training & Development. In eerdere functies was ze als HR Business Partner actief met HR processen en innovatie. Deze ervaring helpt haar organisatiestructuren en complexe omgevingen te doorgronden.

Renate is actief betrokken bij het ontwikkelen en faciliteren van de Train de Agile Trainer en het Agile coaching programma. Dankzij haar kennis en inzicht in menselijke interactie en gedrag brengt ze groepen in beweging. Renate gelooft in het menselijk potentieel en is een groot voorstander van ‘een leven vol leren’.

Renate is ze bevoegd tot het doceren, faciliteren en examineren voor Agile Scrum Foundation (Exin), Professional Product Owner (PSP01), Professional Scrum Master (PSM1) van Scrum.org en is DISC gecertificeerd.

Nickie Levels

Haar voornaamste expertise ligt in Strategic Sourcing, Business Agility en Lean. Als consultant focust Nickie zich voornamelijk op het ondersteunen van organisaties bij uitbestedingsvraagstukken en veranderprogramma’s.

De trainingen die Nickie verzorgt zijn zodoende zowel vanuit een theoretisch als vanuit praktisch perspectief ingestoken. Hierbij maakt zij gebruik van de ervaring die zij heeft opgedaan in diverse functies.

Als trainer is Nickie in staat om helder en gestructureerd nieuwe informatie over te brengen. Daarnaast vindt ze het belangrijk om in een korte tijd het vertrouwen van de groep te winnen en om mensen te activeren.

Nickie bevoegd om de training en examens van Agile Scrum Foundation, Professional Scrum Product Owner (PSPO1), Professional Scrum Master (PSM1) en Lean Yellow & Green belt te geven