Why Gladwell Academy?

Gladwell Academy is een trainingsorganisatie, gespecialiseerd in trainen en coachen binnen Agile Transformaties, en, samen met BlinkLane Consulting en AgilityMasters, onderdeel van de BlinkLane Group.


De BlinkLane Group begeleidt een gevarieerd scala aan klanten in alle industrieën, zoals luchtvaart, financiële dienstverlening, technologie en overheid op alle aspecten van een Agile transformatie: van strategie tot executie.

  • BlinkLane Consulting zorgt voor strategisch advies voor organisatorische verandering
  • Gladwell Academy verzorgt de trainingen: Transformeren door Educatie
  • AgilityMasters zorgt voor Agile coaches en Scrum Masters om de ‘change’ in teams te verankeren


Gladwell Academy traint professionals op het snijvlak van management, IT en innovatie. Data en technologie hebben een groeiende impact op alle aspecten van het werkende leven; bij Gladwell Academy leren mensen om deze naar hun hand te zetten, om zo de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol te halen.


Wat je bij een training van Gladwell Academy opsteekt, moet je kunnen gebruiken in je werk. We hebben oog voor het specifieke werk dat onze deelnemers doen. Oog voor wat zij, en hun organisatie, nodig hebben om optimaal samen te werken. Zo haalt iedereen maximaal leerrendement uit onze programma’s. Onze trainers staan allemaal ‘met hun voeten in de klei’. Allen zijn ze naast hun trainingswerk bij Gladwell Academy actief als consultant voor verschillende gerenommeerde opdrachtgevers.


Training door Gladwell Academy gaat verder dan plaatjes en praatjes. Hands-on interactie blijkt steeds de beste leermethode. In onze trainingen staan deze zaken dan ook centraal: games, rollenspellen, scenario’s. De trainer faciliteert daarbij actief het leerproces.

Transformation door Educatie


"Continue educatie is de basis van elke innovatieve organisatie. Wees de ambassadeur van de digitale transformatie en leid uw organisatie naar de gewenste transitie."