OVER GLADWELL ACADEMY

Gladwell Academy is een wereldwijde opleider op het snijvlak van management, IT en innovatie.

Tijdens de Agile Scrum training krijg je training van ervaren trainers. Zij zijn expert in hun vakgebied en zijn stuk voor stuk dagelijks actief binnen de thema's van Gladwell Academy.


Bovendien beschikken zij over sterke didactische vaardigheden, waardoor zij in staat zijn hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers.


SPCTs en SPCs

Gladwell Academy is een van de eerste Scaled Agile Gold SPCT partners in Nederland. Deze gecertificeerde SAFe Program Consultant Trainers hebben het hoogste niveau dat uitgever Scaled Agile erkent. Alleen de SPCT is bevoegd tot het opleiden van Release Train Engineers en SAFe Program Consultants (SPCs).


Daarnaast werken wij ook met enkele tientallen SPCs als trainer. Ook dit zijn uitsluitend ervaren consultants die de overstap naar het trainingslokaal met verve maken.

Professional Scrum Trainer Network

Gladwell Academy is erkend lid van het Professional Scrum Trainer Network. Zo zijn wij bevoegd om Scrum trainingen aan te bieden over de hele wereld, gegeven door erkende Professional Scrum Trainers van de uitgever, Scrum.org.


COIN Gold Partner

Gladwell Academy is de eerste uitgever van het Continuous Innovation Framework (COIN) waarmee grote organisaties hun vaak kwetsbare innovatieve impulsen beter kunnen voeden en beheren.


Wereldwijde partner in excellence

Gladwell Academy geeft training aan klanten over de hele wereld. We helpen ze hun snelheid te verhogen, kwaliteit te verbeteren, efficiëntie te verhogen, risico's te verkleinen en waarde toe te voegen voor hun klanten.


Een selectie van onze afnemers:

  • Société Générale (India)
  • Philips (Nederland, Verenigde Staten, Australië, China & India)
  • General Electric (Zwitserland, Slowakije, Verenigde Staten)
  • AirFrance KLM (Frankrijk & Nederland)
  • ING bank (Nederland)
  • Aveva (Verenigd Koninkrijk)
  • Bosch (Duitsland)
  • Amadeus (Spanje)

Online omgeving

Gladwell Academy maakt gebruik van een online leeromgeving. Het online leermanagementsysteem (LMS) verbindt alle mensen, inhoud en systemen achter educatie. Onze deelnemers en trainers gebruiken deze gebruiksvriendelijke omgeving overal voor. Van het uploaden van opdrachten tot het beheren van toetsen of het direct met elkaar communiceren. Digitalisering door middel van een uitgebreid LMS heeft de leermethode onherroepelijk veranderd. deelnemers kunnen gepersonaliseerdse en een-op-een terugkoppelingen ontvangen en regelmatig met elkaar communiceren.

Onze visie op Agile

Locatie

De Agile Scrum in de praktijk training vindt plaats op een hoogwaardige locatie in Amsterdam. Tijdens de training gebruiken wij moderne technologieën, zodat je de ultieme leerervaring krijgt. Gezonde lunches en snacks zijn inbegrepen.