Over de training


Introductie Wendbaar Werken is de eerste van zes trainingen die wij speciaal voor professionals in de publieke sector hebben ontwikkeld, gebaseerd op het raamwerk Wendbaar Werken.

Introductie

Werkt u in een publieke organisatie en herkent u de trends die we beschrijven op de introductiepagina? Ziet u in uw eigen organisatie de mogelijke meerwaarde van nieuwe, flexibele werkbenaderingen? Zou u graag een meer faciliterende vorm van leiderschap willen zien, met meer ruimte voor autonomie en zelfsturing bij medewerkers en meer resultaatverantwoordelijkheid voor alle medewerkers? Zou u graag meer willen weten over Wendbaar Werken, om deze werkwijze mogelijk te adopteren voor uw organisatie?


Deze training geeft u wat u nodig heeft om uw organisatie de wendbaarheid te geven waar deze tijd om vraagt, aan de hand van de acht principes van Wendbaar Werken.

Leerdoelen

  • Introductie tot de aanleiding van Wendbaar Werken
  • Begrip van het belang en de principes van Wendbaar Werken
  • Kennismaken met de acht principes van Wendbaar Werken
  • Inzicht in de impact van Wendbaar Werken op de organisatie

Voorkennis

Alle professionals die bij een publieke organisatie werken, zijn welkom bij deze training. Specifieke voorkennis is niet vereist.Examen

Na afloop van de training of de online module heeft u de mogelijkheid om het examen Introductie Wendbaar Werken (IWW) af te leggen. Als u slaagt voor het examen, ontvangt u het erkende certificaat Introductie Wendbaar Werken.

Programma - 0,5 dag


Aanleiding tot Wendbaar Werken


Hoe wordt je een wendbare organisatie?De 8 principes van Wendbaar Werken


Bekijk hier welke onderwerpen aan bod komen in deze training