OVER GLADWELL ACADEMY

De opleidingen en trainingen bij Gladwell Academy worden gegeven door trainers en consultants met directe praktijkervaring in de relevante sector. Gladwell Academy is een wereldwijde opleider op het snijvlak van management, IT en innovatie en geeft training aan klanten over de hele wereld. We helpen ze hun snelheid te verhogen, kwaliteit te verbeteren, efficiëntie te verhogen, risico's te verkleinen en waarde toe te voegen voor hun klanten, of dat nu in de Publieke of Private Sector is.

Als erkend lid van het Professional Scrum Trainer Network is Gladwell Academy bevoegd om Scrum trainingen aan te bieden over de hele wereld, gegeven door erkende Professional Scrum Trainers van de uitgever Scrum.org. Daarnaast is Gladwell Academy een van de eerste Scaled Agile Gold SPCT partners in Nederland. Deze gecertificeerde SAFe Program Consultant Trainers hebben het hoogste niveau dat uitgever Scaled Agile erkent. Alleen de SPCT is bevoegd tot het opleiden van Release Train Engineers en SAFe Program Consultants (SPCs).

De training Wet politiegegevens (Wpg) wordt gegeven door ervaren trainers. Zij zijn expert in hun vakgebied en zijn stuk voor stuk dagelijks actief binnen de thema's als data, privacy en security. Bovendien beschikken zij over sterke didactische vaardigheden, waardoor zij in staat zijn hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers. Binnen Nederland zijn onze klanten afkomstig van o.a: Nederlandse Spoorwegen (NS), Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV), Politie, ProRail, Kadaster en De Nederlandsche Bank (DNB)

Uw trainers

Voor de training Wet politiegegevens (Wpg) hebben de trainers van Gladwell Academy en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) de handen ineengeslagen om voor u een sterk programma te ontwikkelen met dé experts op het gebied van data, privacy en de Wpg audit: Suzanne Franken (Wpg Adviseur) en Frank van Vonderen (Adviseur Privacy, Data en A.I.).

Suzanne Franken (hiernaast) is dé deskundige op het gebied van de Wpg en heeft jarenlange ervaring in het aanpassen van bedrijfsprocessen aan privacywetgeving. Ze heeft haar kennis en ervaring gebundeld in het Praktijkhandboek “Wpg voor Boa’s”. Deze praktische kennis neemt ze ook mee in haar trainingen. Deelnemers beoordelen haar bijdrages dan ook altijd als helder, informatief en leuk.

Frank van Vonderen (hierboven) is al ruim 20 jaar auditor en heeft sinds 2016 veel ervaring opgedaan met privacy. Hij weet als geen ander hoe auditors te werk gaan en hoe je je als organisatie op een audit kunt voorbereiden. Deze ervaringen heeft hij gebundeld in zijn boekje "Help, een audit" en brengt hij naar deze training. Frank heeft honderden opleidingen gegeven die gekenmerkt worden door het praktische en interactieve karakter.

Locatie

De training Wet politiegegevens (Wpg) vindt plaats in de hoogwaardige trainingsruimtes van VKA in Zoetermeer. Makkelijk te bereiken met de auto, ruime parkeergelegenheid en tevens op loopafstand van het NS station. Tijdens de opleiding gebruiken wij moderne technologieën, zodat u de ultieme leerervaring krijgt. Tijdens de opleidingsdagen zijn gezonde lunches en snacks inbegrepen.