GLADWELL ACADEMY & HOUSE OF PERFORMANCE

OVER GLADWELL ACADEMY

Maximaal leerrendement, dat is waar het bij Gladwell Academy om draait. Focus op onze kwalitatief hoogstaande trainingen die de kennis en competenties vergroten.

Gladwell Academy is onderdeel van BlinkLane Group. Wij zijn uitgegroeid tot een van de wereldwijd meest toonaangevende consultancybureaus en internationaal opererende training bureaus in grootschalige Agile-transformaties. Wij begeleiden de transformaties van hoog aangeschreven organisaties binnen alle sectoren.

De BlinkLane Group beschikt over top-of-market expertise in het leiden van veranderingen binnen organisaties. Toen BlinkLane Consulting en Gladwell Academy de handen ineen sloegen, hebben we - samen met onze klanten - een Agile-organisatiestructuur ontwikkeld om de verandering te implementeren en met kennis, ervaring en onderwijs een zelfvoorzienende Agile-organisatie te creëren.

Wij voorzien onze opdrachtgevers van maatwerk bij de transitie van het implementeren, ontwikkelen of verbeteren van het Agile werken. We streven ernaar dat deze match tussen consultant, opleider, coach en opdrachtgever duurzaam is en de organisatie na verloop van tijd zelfstandig verder kan.

Gladwell Academy is als enige opleider in Nederland geaccrediteerd Gold Partner van Scaled Agile Inc. We hebben 3 Nederlandstalige SPCT's en 3 Engelstalige SPCT's, deze gecertificeerde SAFe Program Consultant Trainers hebben het hoogste niveau dat uitgever Scaled Agile erkent. Alleen de SPCT is bevoegd tot het opleiden van Release Train Engineers en SAFe Program Consultants (SPCs).

OVER HOUSE OF PERFORMANCE

Hét consultancy en interim management bureau dat mensen, teams en organisaties laat excelleren!

Excelleren gaat niet vanzelf. Het vraagt om inzicht in wat beter kan en concrete instrumenten om die verbetering te realiseren. Met heldere doelen, gericht op een meetbare opbrengst. Gebaseerd op feiten en cijfers. Zonder luchtfietserij. Dat vereist lef en doorzettingsvermogen. Van onze klant, haar medewerkers en van ons. Als we samen durven excelleren worden achterblijvende prestaties beter en nieuwe ambities haalbaar. Misschien niet altijd zonder slag of stoot, maar wel met het gewenste resultaat. Succes dat we samen vieren.

"100% duurzame projecten voor mens en maatschappij in 2025". Dat is onze missie, ons ambitieuze doel. Dit doen we door al onze projecten te toetsen aan de sustainable development goals, ook wel duurzame ontwikkelingsdoelen, van de VN. Lees hier meer over hoe we bij House of Performance duurzaam ondernemen.

Management consultancy De gewenste verandering realiseren met ondersteuning van een consultant die je adviseert waar het kan en confronteert waar het moet.

Interim management Zelfstandige professionals die voor maximale impact zorgen en de gewenste verandering in jouw organisatie van binnenuit realiseren.

Aan de slag met het Scaled Agile Framework