Over Gladwell Academy

Gladwell Academy biedt al jaren trainingen aan op het snijvlak van management, IT en innovatie, gericht op professionals in grote en kleine, publieke en private organisaties.

Met trainingen van Gladwell Academy leren mensen om de groeiende impact van technologie op alle aspecten van het werkende leven naar hun hand te zetten. Zo kunnen ze de maximale meerwaarde uit hun eigen positie, passies en rol halen. Voor organisaties is Gladwell Academy de aangewezen partner in grootschalige digitale transformaties.

Gladwell Academy is onder andere de grootste Europese aanbieder van Agile opleidingen voor grote organisaties.

Ervaren Experts

Trainingen bij Gladwell krijgt u van ervaren trainers, die in hun vakgebied doorgaans veelgevraagde experts zijn. Zij zijn dagelijks actief op de thema’s waarin ze trainen, waardoor ze de theorie goed op de praktijk weten aan te laten sluiten. Bovendien beschikken zij over sterke didactische vaardigheden, waardoor zij in staat zijn hun kennis en ervaring op een inspirerende en interactieve wijze over te brengen op de deelnemers.

Klantenkring

Een aantal van onze klanten zijn:

· Gemeente Haarlem

· Gemeente ‘s Hertogenbosch

· Gemeente Nijmegen

· Gemeente Almere

· Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG)

· Kadaster

· Societe Generale (India)

· General Electric (Zwitzerland, Slowakije, USA)

· AirFrance KLM (Frankrijk, Nederland), ING bank (Nederland)

· Aveva (UK)

· Bosch (Duitsland)

Gladwell Academy en Wendbaar Werken

De afgelopen jaren hebben wij vele open-rooster en in-company trainingen gegeven aan medewerkers van publieke organisaties – om deze zo bij te staan in hun implementatie van Agile concepten. Gaandeweg zijn we gaan beseffen dat voor de publieke sector een eigen raamwerk nodig heeft.

Niet lang na dat besef ontmoetten wij Ruud van Rheenen, die bezig was zijn raamwerk Wendbaar Werken op te zetten. Samen met hem zijn we tot een uitgewerkt raamwerk gekomen, en een serie bijpassende trainingen. Samen zijn we een krachtige verspreider van het gedachtengoed.