OVER DE TRAINING

Tijdens deze tweedaagse Professional Product Owner met PSPO1 certificering training krijg je de kennis die nodig is om het werk van een Product Owner effectief uit te voeren! 


Een professionele Product Owner zijn betekent méér dan het opschrijven van productvereisten of het bijhouden van een Product Backlog. Product Owners moeten zich een concreet beeld kunnen vormen van alle waardetoevoegende aspecten van productmanagement, waarvan Product Ownership maar één voorbeeld is. De tweedaagse Professional Scrum Product Owner training is gericht op al deze aspecten en je leert hoe je de waarde van softwareproducten en -systemen kunt optimaliseren.


Tijdens de training

Je ontwikkelt kennis over Product Ownership door middel van theorie en teamoefeningen. De vele verantwoordelijkheden die een rol spelen bij het afleveren van een succesvol product zullen vanuit een Agile-standpunt worden bekeken. Er worden maatstaven geïdentificeerd voor het creëren van waarde en het met succes afleveren van producten.


De Professional Product Owner met PSPO1 certificering training is méér dan alleen een set dia’s gepresenteerd door een trainer. Je gaat in teamverband aan de slag met voorbeelden uit de praktijk. De training bestaat uit groepsgesprekken en praktische oefeningen op basis van echte cases.

Examen

Na afloop van de training heb je de mogelijkheid om het wereldwijd erkende officiële Professional Product Owner I (PSPO I) examen af te leggen. Als je slaagt voor het examen ben je formeel gekwalificeerd om als Professional Product Owner te werken.


Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die bekend wilt raken met het Scrum Framework, maar nog belangrijker voor degenen die vanuit een commercieel en productmanagementperspectief verantwoordelijk zijn voor producten binnen de organisatie. Dat kan zijn in de belangrijke rol van de Scrum Product Owner.