OVER DE OPLEIDING

Wij leiden Agile professionals op tot Agile coaches. Om te beginnen doorleeft u als toekomstig Agile coach de Agile waarden, principes en praktijk. Om mensen tot beweging te brengen is het van belang gedreven te zijn met coaching vaardigheden. U wordt op deze manier een ambassadeur en rolmodel voor de organisatie. U brengt de Agile transformatie tot leven. Na dit trainingsprogramma wordt u onderdeel van een Agile coach community. Zo kunt u zich doorontwikkelen tot adviseur voor de interne organisatie.

Doel

De opleiding richt zich op coaching vaardigheden, Agile tools, praktische implicaties, Agile transformaties en de verschillende rollen van een Agile coach. Na het opleidingsprogramma kunt u direct zelfstandig aan de slag als Agile coach.

Doelgroep

Agile professionals met de ambitie zelfstandig Agile coach te zijn. Als Agile professional heeft u minimaal 1 jaar ervaring in de rol van Scrum Master, Product Owner of praktische werkervaring met de Agile principes.

Opbouw opleiding

*Bij de keuze voor losse modules is er ter afsluiting een halve dag voor eindevaluatie met onze coach/hoofdtrainer waarin de leerdoelen worden aangescherpt.