OVER DESIGN THINKING

Design Thinking is een verzameling principes en methoden, die door ontwerpers al tientallen jaren worden toegepast. Een goede ontwerper verplaatst zich continu in de (toekomstige) gebruiker van het product. Verkent zijn of haar leefwereld en analyseert systematisch de omgang met het product.

Sinds de opkomst van het Agile werken hebben Product Owners en andere inhoudelijke experts óók een taak om zich te verplaatsen in de klant, of in meerdere klantengroepen. Om je werk makkelijker te maken, ontwikkelden wij bij Gladwell Academy deze training: Design Thinking voor Agile Productontwikkeling.

Bekijk het uitgebreide programma op de volgende pagina van de brochure.

Doelgroep

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die in zijn of haar rol wil groeien door de principes design thinking wil leren begrijpen en toepassen.

De training is uitermate geschikt voor Product Owners, Product Managers, marketeers, Scrum Masters, productmanagers, medewerkers van de klantenservice, ondernemers of ondernemende geesten en Agile teamleden. Op aanvraag verzorgen we deze training voor agile teams die gezamenlijk met alle teamleden design thinkers willen worden.